minbyaalborg  indbrud 27111151
Der er desværre rigtig mange danskere som hvert eneste år oplever at få indbrud. Det er typisk i december, at tyvene er på spil, da folk ikke er hjemme i juledagene.
Dog findes der en lang række tricks du kan gøre brug af med henblik på at holde tyven ude, så du ikke skal være vidne til et indbrud i dit hjem. Kom i gang med at implementere de forskellige tricks allerede i dag og giv tyven ”langefingeren” så han eller hun kan forstå det.

Et alarmsystem kan være løsningen på problemet

Rigtig mange har stor succes med at opsætte et alarmsystem og ikke mindst gøre reklame for, at de har det – typisk et skilt på ruden. Alarmsystemet skræmmer tyven, da han eller hun ikke kan få lov til at arbejde i fred og ro, da alarmen vil hyle og larme.
Find et godt alarmsystem hos Telesikring.dk.

Nabohjælp er for alvor noget der virker

De seneste år har vist, at nabohjælp for alvor er noget som virker. Derfor kan du med fordel indgå en aftale med dine naboer om, at I hjælper hinanden, når I ikke er hjemme. Det vil sige, at I for eksempel går en tur om aftenen langs vejen/gaden for at holde lidt øje.
Lige præcis dette er noget som tyven finder meget irriterende. Det gør det nemlig umuligt for ham eller hende at vide sig sikker på, at der kan arbejdes i ro og mag. Derfor vælger langt de fleste tyve at finde et andet nabolag end lige præcis dit, hvor nabohjælpen hersker i bedste velgående.

Skab liv i huset når du ikke er hjemme

En god måde at ”snyde” tyven på er ved at skabe falsk liv, når du ikke er hjemme. Det kan for eksempel være et TV eller en radio som kører. Det kan også være lys som er indstillet til at tænde og slukke på forskellige tidspunkter. Dette får tyven til at tro, at der er  nogen hjemme, hvorfor huset ikke er interessant at begå indbrud i.
Hvis du skulle ske at få indbrud, så tøv ikke med at kontakte politiet hurtigst muligt. De kan muligvis opsnuse nogle spor som de kan bruge i deres sporingsarbejde. Mange er i tvivl om, hvorvidt en advokat skal indblandes i et indbrud. Det er yderst sjældent, at der er behov for advokatbistand i forbindelse med indbrud. Det er typisk kun politiet og dit forsikringsselskab du skal i kontakt med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…