How to Get Attention newspaper headline promising advice and tips on getting good exposure and awareness through public relations, marketing or communication techniques

How to Get Attention newspaper headline promising advice and tips on getting good exposure and awareness through public relations, marketing or communication techniques
 
Kunne du godt tænke dig at få lidt flere kunder i din forretning? Du er bestemt ikke den eneste. Markedsføring er en svær disciplin, men det er bestemt ikke en umulig disciplin.
Her på siden ser vi nærmere på, hvordan du med få og enkel tricks kan give dig selv og din forretning nogle flere kunder. God arbejdslyst!

Profilbeklædning

Hvis du for eksempel er til events eller lignende, så er det oplagt at iklæde dig selv noget profilbeklædning. Den store fordel ved profilbeklædning er, at du gør opmærksom på dig selv og din forretning. Derudover er tøjet typisk også ganske rart at gå i, hvilket blot gør det endnu mere fordelagtigt.
Læs mere om profilbeklædning.

Hjemmeside + Lokal SEO

Har du en hjemmeside? Hvis ja, så er du rigtig godt på vej. I dag er det nemlig uhyre vigtigt at være tilstede online, så dine kunder kan finde dig 24/7. Det er vigtigt, at din hjemmeside er lavet på sådan en måde, at den er nem at navigere rundt på. Derudover er det også vigtigt, at hjemmesiden er fyldt med godt indhold som giver dine besøgende værdi. Hvis ikke dette er tilfældet, så har du her et område du med fordel kan arbejde videre med.
Derudover kommer du også rigtig langt ved at få lavet noget SEO på din hjemmeside. Hvis du for eksempel er en selvstændig tømrer, så er du sikkert interesseret i at få flere kunder fra det lokale. I den forbindelse er lokal SEO værd at se nærmere på. Det vil nemlig alt andet lige give dig flere kunder via din hjemmeside.

Lad dine kunder kende dig bedre

Noget som for alvor kan skille dig ud fra dine konkurrenter, det er gennemsigtighed og troværdighed. For at skabe dette er det en god ide at lade dine kunder kende dig bedre. Det kan du bl.a. gøre ved at optage en video af dig selv og din forretning som du kan bruge i forbindelse med branding. Derudover er PR også en ganske effektiv måde at gøre din forretning mere gennemsigtig på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…