crossBriller, kunst og musik i selv samme butik
En vinyl af det århusianske rockband Go Go Berlin spiller i baggrunden, imens der designes nye briller i butikken. I weekendener er der ofte koncerter i de hyggelige butikker, hvor upcoming kunstnere optræder for byens handlende. Søren Møller er iværksætteren bag CrossEyes, der blev etableret i 2010. Uden erfaring kastede han sig ud i at åbne en brillebutik, der skulle adskille sig fra alle andre i branchen. I dag har de otte butikker i Danmark og en butik i London – og de udvider stadigvæk med nye butikker.
Briller er det nye sort
Det er blevet hipt at gå med briller. Briller er det nye sort, hvilket diverse prestigefyldte magasiner bakker op omkring. Folk uden et reelt behov for briller køber dem uden styrke blot for at bære de flotte designs, der giver kant til ansigtet. Briller er en meget synlig accessory, der kan gøre meget godt for dit ansigt. Ifølge Søren Møller skal prisen derfor være sådan, at man har råd til at skifte dem ud på lige fod med tøj og smykker. CrossEyes har derfor det princip, at alle stel skal koste det samme, hvor prisen kun varierer alt efter styrke. Der skal heller ikke være nogen overraskelser, når deres kunder skal betale, hvorfor prisen altid er optegnet stort og tydeligt på deres væg. Søren Møller slår det helt klart, at hos CrossEyes skal optikeren ikke anses som værende en sælger men derimod en faglig vejleder, der altid står klar til hjælp. Lige netop her adskiller de sig fra andre i branchen, ifølge Søren Møller.
Det rigtige brillevalg
Når CrossEyes vejleder deres kunder ser de både på udseendet og personligheden. Hårfarve og ansigtsform bliver der også altid lagt mærke til. Derudover er profession og stil også et vigtigt element for valget af brille, da brillerne skal passe til kunden hele vejen rundt. Valget af brille er vigtig, da brillen bliver en karakteristisk del af ansigtsudtrykket. CrossEyes har aldrig mange briller på lager, men derimod altid nye briller på lager. Dette gør, at kunden ikke får en brille, der ligner alle de andres.
Find CrossEyes
Tjek CrossEyes ud på http://www.crosseyes.dk/ eller følg dem på Instagram https://instagram.com/crosseyeseyewear/ og Facebook https://www.facebook.com/crosseyeseyewea
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…