MBA tøj
Efteråret er så småt over os. Det betyder, at sommertøjet skal gemmes væk og det varmere tøj skal findes frem. Er din garderobe klar til efteråret? Det bliver den i hvert fald, hvis du læser med her på siden.

Find efterårssmykkerne frem fra gemmerne

Efteråret er uden tvivl en årstid, hvor du med fordel kan finde de lidt større og iøjefaldende smykker frem. Det kan for eksempel være de lidt store armbånd. Grunden til, at smykkerne godt må være lidt større end normalt er, at efterårstøjet typisk er lidt større og altså fylder mere. Derfor er smykkerne nødt til at være af en hvis størrelse, så de ikke forsvinder i dit efterårsoutfit.
Trænger du til at gå med nogle nye og smukke smykker til efteråret? Se stort udvalg af feminine smykker hos Aveny.dk.

Et væld af gode tilbud på modetøj i efteråret

Efteråret er også tiden, hvor det er muligt at gøre en god handel. Derfor kan du med fordel tage på en shoppingtur eller gå online og finde dig noget lækkert tøj på tilbud.
En forhandler som især er kendt for at forkæle kunderne med gode tilbud på modetøj, det er http://www.bydehn.com/. ByDehn er en forhandler af modetøj. Du kan bl.a. finde anerkendte og populære brands som Ilse Jacobsen, Friis & Company og mange flere.
Husk at du ikke skal bruge alle dine penge på tøj i efteråret. Der kommer jo også snart en jul og vinter, hvor nye kollektioner kommer. Derfor er det en god ide at vurdere, hvor mange penge du vil bruge i henholdsvis efteråret og vinterperioden.

Gå online og find endnu mere lækker inspiration til efteråret

Hvis du gerne vil have nogle flere input til efterårets modetendenser og måske noget inspiration til dit outfit, så er det oplagt at gå online. Du kan med fordel efbesøge diverse bloggere, forhandlere og lignende med henblik på at få et godt indtryk af, hvordan de kommende modetendenser kommer til at se ud.
En af de bedre inspirationssider er http://www.cisca.dk/mode/. På denne side kan du både finde inspiration til din garderobe, men du kan i den grad også finde nyttig inspiration til bolig og livsstil. Uden tvivl et kig værd, hvis du savner lidt mere inspiration til efteråret.
Ellers er det en god ide at gå en tur i en af de større byer. Der vil uden tvivl være nogle first movers som du kan lade dig inspirere af i gadebilledet. Det gælder om at have øjnene åbne og ellers bare suge til sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…