MBA  hus og have 2016
Selvom en ny finansiel krise lurer ude i det fjerne, så er der dog ikke noget som tyder på, at det holder danskerne fra at bruge penge i 2016. I denne artikel ser vi nærmere på, hvad det forventes som danskerne kommer til at bruge ekstra mange penge på.

En ny og forbedret terrasse

Der er bestemt ingen tvivl om, at flere og flere værdsætter hyggen på terrassen. Derfor er der også flere og flere som vælger at opgradere terrassen. Enten ved at renovere den eller lave en helt ny.
Derfor kan byggemarkeder, anlægsgartnere og lignende godt gøre sig klar på, at der med stor sandsynlighed kommer flere ordre. Terrassen skal typisk udføres i starten af foråret, så den er helt klar til sommeren og de forhåbentlig mange lune sommeraftener.
Hos FC Beton er de klar, hvis der skulle opstå en kraftig stigning i køb af sten til terrassen. De har nemlig et stort udvalg af alt fra herregårdssten til udlejningsmaskiner, der gør fliselægningen til en leg.

Flere forstår vigtigheden af en ny seng

Udover terrasser så forventes det også, at der kommer en stigning i køb af senge. I forbindelse med de mange sundhedsprogrammer i TV og lignende, er der flere danskere som har fundet ud af, at sengen faktisk spiller en rigtig stor rolle for, hvordan vi har det i hverdagen.
På baggrund af det vælger flere at gå ud og investere nogle kroner i en ny seng som er tilpasset deres krop. Du bruger trods alt 1/3 af dit liv i sengen. Derfor må den godt være af en god kvalitet, så din krop har de bedste forudsætninger for at sove godt.
I forbindelse med køb af ny seng vælger rigtig mange også at tilkøbe en sengeramme. Den helt store fordel ved sengerammen er, at den får sengen til at se meget mere eksklusiv og unik ud. På den måde kan der skabes en ganske indbydende stil i soveværelset.
Se 9 meget flotte sengerammer hos BedreBoligliv.dk.

Varmepumper og jordvarmeanlæg forbliver populært

Vedvarende energi har i efterhånden mange år været ganske populært at bruge penge på – og 2016 er ingen undtagelse. Især varmepumper og jordvarmeanlæg oplever stor succes blandt danskerne – og med god grund.
Der er nemlig mange penge at spare på varmeregningen ved at benytte vedvarende energi i privaten. Derfor er det bestemt ikke utænkeligt, at rekorden for flest solgte varmepumper pr. år bliver slået i 2016.
Læs mere om grøn energi hos http://www.flush-it.dk/miljoe/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…