HotelChagall

Midt i Aalborg centrum finder du det hyggelige 3-stjernede Hotel Chagall. Hotellet har været en del af Aalborgs bybillede siden 1989 og har i dag 78 værelser fordelt på både enkeltværelser, dobbeltværelser og businessværelser. Salgs- og marketingschef, Sophie Svenstrup Pedersen siger om hotellet:

”Vores gæster er almindelige mennesker med et budget. Gæster, som gerne vil have en dejlig oplevelse til penge, de har råd til at betale.”

Hun tilføjer endvidere, at det samme gør sig gældende for hotel Chagalls mødepakker, der er rettet mod små og mellestore virksomheder.

”Hvis du som virksomhed søger dejlige, lyse lokaler og god hjemmelavet mad til en billig pris, så er Hotel Chagalls klart en god mulighed. Hvor i midtbyen kan du ellers få mødepakker med fuld forplejning og lokaleleje fra kun 325,- pr. person? ” 

Hotellet blev renoveret i 2013, og de to mødelokaler, ”TEATERSALEN” og ”DIREKTIONEN” ligger ud til hotellets gårdhave, hvilket sikrer rolige omgivelser og naturligt lys. Der er plads til alt mellem 2 og 80 mødedeltagere, og receptionen står til rådighed med hjælp.

For mere information og priser om mødepakker, muligheden for skræddersyede løsninger mm. se hotel Chagalls hjemmeside: chagall.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…