DBU Tour gæster Aalborg

17 maj, 2015 | 08:12

Straffebillede

DM i Streetfodbold og VM i Straffe besøger Aalborg den 29. – 30. maj. Masser af fodboldaktiviteter og fede præmier begge dage for alle.

DBU sparker sommeren i gang med DBU Tour, som gæster ni byer i hele landet. Den 29. – 30. maj går turen til Slotspladsen i Aalborg, og alle er inviteret med til den to dage lange fodboldfest!

”Fodbold handler om at være sammen og have det sjovt. Med DBU Tour ønsker vi at skabe gode oplevelser for fans og spillere i hele landet – og samtidig sætte fokus på U21-landsholdets EM-kampe, så vi kan lære vores kommende stjerner at kende,” siger Katja Moesgaard, kommerciel direktør i DBU A/S.

Fredag den 29. maj gælder det VM i Straffe – succeskonceptet som DBU lancerede i 2014, hvor du og dine venner kan vise jeres evner som straffesparksskyttere og forhåbentlig kvalificere jer til finalestævnet på Rådhuspladsen i København lørdag den 27. juni.

Et hold skal bestå af fem spillere inkl. målmand, og alle på 16 år og derover kan deltage. Læs mere og tilmeld dit hold på dbu.dk/vmistraffe.

Er dit hold de næste danmarksmestre i streetfodbold?

Lørdag den 30. maj gælder det DM i Streetfodbold, som er for alle mellem 13 og 18 år. I anledning af U21-landsholdets deltagelse ved EM i Tjekkiet vil der i år være fokus på talent.

Et hold kan bestå af op til syv spillere, og der spilles fire-mod-fire på banen. Læs mere og tilmeld dit hold på dbu.dk/streetdm. Vinderholdet kvalificerer sig til finalestævnet på Rådhuspladsen i København søndag den 28. juni.

Det sker

Både den 29. og den 30. maj er der fodboldaktiviteter med fede præmier for alle, så tag alle vennerne og familien med. Prøv f.eks. Panna Cage, Driblebanen og Speed Cage, der måler, hvor hårdt du sparker.

  • Fredag den 29. maj klokken 16.00-21.00: VM i Straffe
  • Lørdag den 30. maj klokken 10.00-15.00: DM i Streetfodbold

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder