Flying Superkids får landspremiere i Aalborg

6 maj, 2015 | 16:55

OneArmSYA

De flyvende superbørn har brugt hele vinteren på at forberede årets show, og premieren bliver på Fjordmarken.

Det er efterhånden blevet en tradition, at når det bliver sommer, så kigger Flying Superkids forbi Aalborg. På Fjordmarken bliver deres 42 meter lange telt bygget op, og i år er det fra den 27. – 31. maj, at man kan opleve dette års forestilling.

I år venter der dog Aalborgenserne en ekstra oplevelse. En masse nye numre får premiere i Aalborg, og det skaber altid ekstra spænding.

“Hvis man kan lide det, Flying Superkids står for: Helt normale børn og unge, som virkelig kan noget særligt og som elsker at optræde, så kan det med garanti ikke blive mere intenst end lige omkring premieren.
Alle har nye pladser og soloer, de har øvet sig helt vildt, og alle er så spændte på, hvordan det kommer til at gå. Det giver showet en nerve, som jeg selv elsker meget højt” udtaler Lars Godbersen, direktør og konferencier hos Flying Superkids.

“Jeg har selv været “Superkid” i 12 år, og der er bare ikke noget bedre end at optræde for premierepublikummer.

Jeg kan sagtens huske, hvor hamrende nervøs jeg selv var dengang jeg var på holdet, og selvom at jeg har optrådt som konferencier i 12 år nu, så får jeg også stadig sommerfugle i maven, når det er premieretid!” griner Lars Godbersen.

Flying Superkids fornyer deres show hvert år. Vinteren bliver brugt til at indstudere den kunnen, der skal til for at gennemføre de mange nye numre. Derudover har børnene indøvet nye sange til showet – bl.a. nogle fra deres ”gamle” plader “På Spring” og “Flyver Igen”, som begge har solgt guld.

“Det er klart, at der er begrænsninger for, hvor meget man kan innovere på vejrmøller, håndstand osv, men det er ikke det, som vores fornyelse handler om. Vi skal hvert år sørge for, at publikum bliver rigtig godt underholdt, og at børnene blandt publikum bliver inspireret til at dyrke sport. Ikke nødvendigvis gymnastik – de skal bare se, at hvis man øver sig, så bliver man dygtig,” forklarer Lars Godbersen.

Flying Superkids er – selvom det er en ganske almindelig gymnastikforening – også et familieforetagende. Det blev grundlagt i 1967 af Uwe Godbersen, og det er i dag Uwes sønner Svend og Lars, der har overtaget

“Det er et kæmpe ansvar at forny showet, og som koreograf er jeg meget bevist om ikke at bevæge mig for langt væk fra det, folk elsker ved Flying Superkids.
Når det så er sagt, så er der ingen begrænsninger for, hvor mange skøre ting vi vil prøve af for at forny og underholde. Uden at sige for meget, så kan jeg fortælle at vi i år bl.a. har numre med glødende LED hulahopringe, og parkour-spring ud fra en kæmpe specialsyet hoppeborg. Publikum kommer også til at opleve en hel særlig Flying Superkids show-klassiker, som har turneret i 30 lande, før nummeret blev sendt på pension i 2006.

Og nå ja, så vil en af vores roadies også optræde med et nummer, som jeg er helt sikker på, at publikum ikke ser komme,” fortæller Svend Godbersen, som koreograferer forestillingen.

Omrejsende aktivitetspark

Det er ikke kun et flyvende show man kan opleve, når Flying Superkids lander. Med på turnéen har de nemlig også en aktivitetspark, som publikum gratis kan prøve af inden og efter showet.

“Det er ofte, at vores yngste gæster har svært ved at sidde stille, når de har set showet. De vil selv lære nogle af de tricks, de har lige har set”, fortæller Lars Godbersen.

Det får gæsterne rig mulighed for – fem tidligere ”Superkids” er i år med på turné og står for at undervise de Aalborgensiske børn ved flere af aktiviteterne i parken.

Flying Superkids spiller i alt 4 forestillinger i Aalborg, og man skal nok være hurtig, hvis man ønsker sig billetter. Superbørnene har de sidste 5 år i træk kunne melde alt udsolgt.

“Vi er jo dybt beæret over den succes, vi oplever. Hver gang det lykkedes at få så mange mennesker til at støtte op, kniber vi os selv i armen, og jeg garanterer, at det bliver ikke en sovepude.
Vi glæder os helt vildt og vil gøre vores yderste for at give Aalborg en fantastisk oplevelse” udtaler Svend Godbersen.

 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder