Kurt Kragh - pressefoto
Magt fascinerer. Vi elsker TV serier som Borgen og House of Cards. Magt korrumperer. Tænk på skandalen om Se & Hør, Stein Bagger og nu OW Bunker. Hvert år udgiver Forbes en liste over de mest magtfulde mennesker i verden, men hvem styrer i virkeligheden verden? Er det magtens mænd og kvinder? Er det vold eller snuhed og egoisme? Historien om magt og svindel kan hurtigt blæses op i en mediestorm. Velkommen på forsiden!
Den gode forfatter sætter ord på historien bag sagen, så vi ser hele mennesket og måske bedre forstår magtens magt. Ove Hesselbjerg Rasmussen og Lissa Harder fra Aalborg Bibliotekerne har vovet sig ind i magtens korridorer og fundet de bedste bøger frem til dig.
Hvor langt vil et menneske gå for at få magt og fastholde magten? Nogle gange meget langt og når magt bliver misbrugt, så kommer ordensmagten på banen, og Rejseholdet rykker ud. Derfor har vi inviteret tidligere kriminalkommissær Kurt Kragh med. Kurt Kragh var en af de helt centrale figurer i Rejseholdets historie inden for de sidste 30 år. I sin bog ’At tænke som en morder’ fortæller han om sine oplevelser med subkulturers interne regler og psykopater – både de kriminelle og dem i jakkesæt.
Guitarist Jens Varmløse leverer lydkulissen og giver sin helt egen fortolkning af bl.a. Johnny Cashs sang ”A Boy Named Sue”.
Glæd dig til en totaloplevelse med en veloplagt forfatter, engagerede fortællere, en fantastisk guitarist og lidt godt til ganen. Arrangementet foregår fredag den 5. december på Hovedbiblioteket i Aalborg i Glashjørnet kl. 16-17.30. Der er fri entré, men kom gerne i god tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…