Nordic Game Day på biblioteket

8 november, 2014 | 12:24

65762_6135
Kom til Nordic Game Day på Hovedbiblioteket i Aalborg lørdag den 15. november kl. 10-22. Dagen fejres med en turnering i League of Legends.
Nordic Game Day er en dag, hvor biblioteker i Norden sætter ekstra fokus på spil – både brætspil og digitale spil. Hele 113 biblioteker i både Danmark, Sverige, Norge, Finland og på Island deltager i Nordic Game Day, og på Aalborg Bibliotekerne alene har 60 spilleglade deltagere allerede meldt sin ankomst.
På Hovedbiblioteket afholdes en League of Legends turnering, hvor 12 hold dyster om forskellige præmier – og naturligvis at blive Nordic Game Day Champion.
Den første kamp går i gang kl. 10, og den sidste kamp slutter kl. 22. Der trækkes lod om, hvem holdene skal spille imod. I løbet af dagen vil der være forskellige ind- slag, så de fremmødte har noget at fordrive tiden med, når de ikke konkurrerer mod hinanden.
Turneringen foregår inde i Gamezone, hvor der på dagen vil være 10 gamer pc’ere stillet frem, så alle kan få mulighed for at spille deres bedste spil. Som det hører sig til, når man spiller computerspil, vil biblioteket naturligvis sørge for cola og chips.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder