Små kvikke elever vinder årets skolestartskonkurrence

6 november, 2014 | 16:54

406819_9973
De små elever på Grindsted og Gug skole har vundet årets skolestartskonkurrence, hvor de fik overrakt diplom og blev præmieret for deres flotte indsats.
Vindere af skolestartskonkurrencen
Aalborg Kommune og Nordjyllands Politi har været på besøg på Grindsted og Gug skole, hvor vi mødte veloplagte og glade børn, som kunne fortælle rigtig meget om trafiksikkerhed.
En af de første dage i skolen fik eleverne i børnehaveklasserne en mappe med bl.a. et opgavehæfte. Når opgaverne i hæftet var løst, kunne klasselæreren tilmelde klassen konkurrencen og eleverne ville være med i lodtrækningen om en gavecheck til klassekassen. Grindsted og Gug skole var de heldige blandt de mange skoler der har indsendt.
Sikker skolevej
Siden august måned har flere end 2000 små trafikanter bevæget sig ud i myldretrafikken for at starte i skole i Aalborg Kommune.
Det stiller store krav til alle trafikanter, skoler og ikke mindst forældrene. Trafiksikkerhedsudvalget har traditionen tro deltaget i den landsdækkende kampagne, der i de første måneder af skoleåret sætter fokus på at opstarte nogle gode vaner med børnene og deres forældre i trafikken.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder