ALKA_SUPERLIGA_400_1
Du har måske allerede hørt det, men fra den 1. januar 2016 skal Superligaen have et helt nyt navn og udsende. Danmarks bedste fodboldrække skal fra denne dato og 3½ år frem hedde Alka Superliga. Det skyldes, at det velkendte forsikringsselskab Alka skal være ny hovedsponsor for Superligaen, hvor AaB lige for tiden ligger og kæmper om midterplaceringen. Vi kan vel ikke lige frem sige, om det kan have en positiv indvirkning på de danske mestre, men vi kan da krydse fingre for, at det kan sætte lidt mere gang i AaB!
Kilde: http://www.alka.dk/Service/Om-Alka/AlkaSuperliga
Med andre ord skifter Superligaen ham, når raketterne flyver over hovedet på os og champagnepropperne ligeså ved overgangen fra 2014 til 2015. Alka har således kastet sponsorpenge efter Danmarks populæreste fodboldrække og landets mest populære sportsturnering. Det betyder, at hundrede tusindvis af danskere på TV og til kampene kommer til at støde på navnet, når bolden gives op. Tilsvarende nyheder som denne kan du til enhver tid finde på Bet365s sportsblog, og du kan finde mere Superliga info ved at klikke her!
Af en pressemeddelelse om det nye sponsorat fremgår det, at Superligaens direktør Claus Thomsen er særdeles glad for sponsoratet. Faktisk kalder han aftalen for et partnerskab snarere end blot et almindeligt sponsorat. Med de 3½ år, som aftalen varer, er der skabt et langvarigt, strategisk partnerskab, der signalerer stabilitet, ansvarlighed og udvikling til den bedste danske fodboldrække. Det kan derfor betyde, at Superligaen kan komme op på et endnu højere niveau.
I sommeren og i begyndelsen af efteråret er forhandlingerne pågået, og i de 24 år, som Superligaen har eksisteret, er der aldrig tegnet et større sponsorat. Alka er dog ikke blot valgt for pengenes skyld, men også fordi at det vurderes, at Alka vil være et godt navn, der matcher dansk fodbold. Alka får naturligvis en unik platform for markedsføring med Danmarks vigtigste mesterskab. På udtalelserne at dømme mangler der altså ikke gensidig ros mellem de to aftaleparter.
Når Superligaen skifter sponser, sker der naturligt nok en masse ting af mere formel karakter. Navnet bliver jo nu Alka Superligaen, hvilket vel er forholdsvis mundret. Det betyder også, at der designes et nyt logo til ligaen. Farverne bliver i Alkas velkendte farver, og for god ordens skyld kan det da lige nævnes, at disse farver er orange og mørkegrå i stedet for de nuværende sorte og hvide farver. Det gamle logos figur bibeholdes dog.
Udskiftningen af logoet kommer til at ske i løbet af foråret, og der vil også være en række andre forhold uden for ligaen, hvor du vil kunne komme til at opleve virkningen af sponsoratet. Superligaen skal således løbende udvikles, så populariteten bibeholdes. Det betyder blandt andet, at digitale platforme skal udvikles i takt med den generelle udvikling i samfundet. I øvrigt er der vinterpause i Superligaen, så du først kan komme til at se Superligabold fra engang i februar. Vi ser frem til at se, hvad der kommer til at ske, når sponsoratet rigtig tager fart, når vinterpausen er ovre, og bolden igen ruller i vores allesammens liga!
 
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…