Børn glæder børn

29 oktober, 2014 | 09:00
My kids
Nu er det igen muligt at aflevere pænt, brugt legetøj på biblioteket til stor glæde for andre børn.
Flere og flere børn, også i Aalborg Kommune, oplever af mange grunde en noget trist jul uden gaver. Børnenes Kontor i Aalborg tog sidste år initiativ til, at børn kun- ne glæde andre børn ved at videregive deres brugte legetøj. Da det var en stor succes, var der ikke mange betænkeligheder i forhold til at prøve igen i år.
I hele november måned er det derfor muligt at aflevere sit pæne, brugte legetøj på Hovedbiblioteket. Børnenes Kontor sørger for at legetøjet når ud til børn, der træn- ger til en ekstra opmuntring ved juletid. Legetøjet afleveres uindpakket, så klarer Børnenes Kontor resten.
Benyt chancen for at få ryddet op i det legetøj, der ikke længere er i brug og skab glæde hos andre børn.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder