Skate Night i Aalborg

5 september, 2014 | 08:00

Skate 1
Friday Night Skate kommer igen til Aalborg. Arrangementet opstod i San Francisco i 1989, og har siden spredt sig til mange forskellige lande verden over. I Danmark startede Friday Night Skate i København i 1999, og i sommeren 2013 startede Friday Night Skate i Aalborg med to ture, og det var en succes!

Friday Night Skate er en social rulletur igennem byens gader, hvor folk på rulleskøjter deler glæden ved at være på hjul. Deltagerne i arrangementet får lov til at rulle i den højre side af vejbanen, og er beskyttet mod trafikken af blockere både i front, på siden og bagerst. Turene starter alle ved boldbanen på havnefronten i Aalborg, er på omkring 15 km og bliver gennemført med en moderat hastighed på omkring 12 km/t. Omkring halvvejs på turen holder vi en pause, hvor der vil være mulighed for at få et stykke frugt og en vand inden vi kører retur til havnefronten.
I år har vi fået godkendt fire ture. Den første blev kørt den 30. maj, den anden 20. juni, tredje tur var 1. august og sidste tur – i aften – er i samarbejde med Aalborg i Rødt – rigtig god fornøjelse.
Deltagelse i Friday Night Skate er gratis og kræver ingen tilmelding. Alt du skal gøre er at møde op med dit rulleudstyr og være klar til turens start kl. 19 ved boldbanen ved Elbjørn.
Læs mere: www.icaalborg.dk
Skate 2

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder