pressebillede2
Forretningsmand fra Åbybro og aalborgensisk filminstruktør fusionerer i nyt filmselskab der vil bringe en ny standard til Nordjylland. 
På Gugvej 140 i Aalborg, finder man for enden af den lille sidevej, et ret ualmindeligt kvarter med lagerbygninger. Men iblandt disse, ligger der en carport der har lidt mere at byde på end blot et lagerrum. Bag den kedelige facade fremstår nemlig et vaskeægte drengerøvskontor, der kalder sig Nordjyllands fedeste. Kontoret tilhører filmselvskabet “digidar”, der ifølge dem selv, er det nye bud på Nordjyllands bedste filmselskab.
Firmaet består af den kreative drivkraft, Mads Jeppesen fra Aalborg, og forretningsmanden Brian Johansen fra Åbybro. De to kammerater mødte hinanden for et år tilbage igennem en fælles bekendt til en koncert. En snak om ambitioner og film skubbede hurtigt de to ildsjæle tættere sammen, og i løbet af få uger gik snakken allerede som en fælles fremtid i form at et firma. digidar er blevet et firma der kan tilbyde flotte reklamefilm og spot. Firmaet har specialiseret sig i det smukke, og stemningsfyldte udtryk.!
Om deres ambitioner udtaler Brian Johansen således: 
“Jeg er helt fortrøstningsfuld ved at lade Mads tage sig af kommende produktioner. Det er utroligt en med hans talent ikke allerede er søgt mod hovedstaden eller udlandet. Vi går en utrolig spændende tid i møde og jeg glæder mig virkelig til at vise omverden hvad vi kan”
Pressebillede
Digidar der allerede kan bryste sig at en flot portfolio via samarbejde med flere store brands som f.eks. Weber Grill, og deri skal man også finde deres kald.
“Det vi elsker, er at arbejde med brands der gerne vil frem i verdenen og skille sig lidt ud på vejen. De film vi gerne vil lave, er film der skaber følelser og indsigt. Hvad sjovt er det, hvis vi ikke kan påvirke dem der ser dem!? Vores kunders film skal jo gerne forbedre ders salg og omdømme” siger Mads Jeppesen der har flere internationle reklamefilm i bagagen.
Digidar har freelancere til at sidde rundt omkring i hele landet til at løfte store produktioner.
“Vi har tonemester i Århus, Lysmester i Skanderborg, klipper og tegner i København, så vi har et stærkt hold af freelancere der er med til at holde niveauet højt i firmaet. Og det er netop niveauet vi nægter at gå på kompromis med. Vi vil hellere sig nej til en opgave, end at lave noget vi ikke mener når vores standard” udtaler Brian Johansen.
Der er ingen tvivl om digidar er et firma med høje ambitioner og de byder alle velkommen til at kigge forbi lokalerne på Gugvej, og endnu mere velkommen til at slå dem op på nettet, som det endegyldige bevis på hvad de kan.
Misionen er klar i digidar: At lave reklamefilm af international kaliber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…