Husk Fredags Fest i Karolinelund

7 august, 2014 | 11:00

klumben
2 nye og spændende navne der begge hitter stort.
Folkeklubben er popsange til den tænkende hjerne og det bankende hjerte. Det er musik og tekst, der på poetisk vis tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlyde i. Med undergrundshittet ”Fedterøv” og debutalbummet Nye Tider har Folkeklubben for alvor meldt deres ankomst på den danske musikscene.
Det kan man også roligt sige om Klumben & Raske Penge der har været 2 af de mest succesfulde navne i de sidste par års danske dancehall-bølge. Duoen vil både spille velkendte sange, “Faxe Kondi”, “Rundt”, “Intelligent”, “Bor Her” og “Mit Hjerte” – og nyt materiale.
Fredag 8. aug. kl. 20
FOLKEKLUBBEN
KLUMBEN & RASKE PENGE
 
FREDAGS FEST 2014 
Entre kun 50 kr fra kl. 18
kl. 18.00 Indgangene åbnes – mulighed for grillbuffet.
kl. 20.00 Koncert start
kl. 22.30 Afterparty på Skråen med Fri Entre for alle der har været til Fredags Fest
Husk der er kun indgang fra Østerbro ved Nordkraft
Kom tidligt og undgå køen i indgangen
Det er ikke tilladt, at medbringe drikkevarer

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder