BURHAN G erstatter skadet MEDINA

7 august, 2014 | 13:55


MEDINA er kommet til skade og røget på hospitalet her i eftermiddag på vej til Aalborg! Hendes gode ven BURHAN G springer til og redder aftenens koncert i Skovdalen i Aalborg!!

medina_sakdet
Medina skriver:
“Kære dejlige fans, jeg er netop nu lige kommet ud fra hospitalet med et semi knust knæ og er derfor nødsaget til at aflyse mit show iaften… Jeg er forfærdeligt ked af at skuffe jer med så kort varsel, men desværre ka man ikke helgardere sig imod alt i denne verden så jeg tog mig lige et flyveskalleknæ styrt direkte ned i en gang beton Jeg elsker jer højt og glæder mig til at komme på benene og se jer igen snart. Burhan har været så dejlig at springe til i sidste øjeblik og jeg er sikker på i får en fantastisk koncert med ham iaften stort kram fra jeres M.”
Grøn Koncert i Aalborg
Skovrock kan opleves i aften(torsdag) kl. 19 i Skovdalen i Aalborg, hvor du som nævnt kan opleve CHRISTOPHER + BURHAN G
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder