Ny livsstilsbutik i Aalborg

7 juli, 2014 | 10:00


Fra sommeren 2015 kan Aalborg bryste sig med at have sit eget bolighus i centrum af byen. Det sker, når interiørbutikken Kalejdoskop slår sine to butikker sammen i nye lokaler på ialt 1500 kvadratmeter med større sortiment og cafémiljø.
Gennem otte år har nordjyderne kunne købe sine møbler og accessories i Kalejdoskop og Kalejdoskop By Hand ved Mølleplads i Aalborg, men fra juni 2015 vil Kalejdoskop tilbyde sine kunder en helt ny og unik shoppingoplevelse, når de åbner dørene til deres nye store bolighus placeret i Bio5‘s gamle lokaler på Østerå med udsigt ud over havnen. Udvidelsen har længe været undervejs, og det skyldes ikke mindst den store interesse, som Kalejdoskop møder fra sine kunder.
“Vores kunder har taget Kalejdoskops koncept og butikker så godt til sig, at vi nu har mulighed for at give noget tilbage til dem. Ønsket er at skabe en helt ny og unik oplevelse, når de handler hos os, og dette vil i endnu større grad kunne lykkes i de nye rammer”, fortæller Mie Hedeman Mortensen, indehaver af Kalejdoskop.
Mere end blot en butik
I de nye rammer har Kalejdoskop en ambition om her at tilbyde sine kunder mange spændende oplevelser og events, nye trends til boligen samt mulighed for indretningshjælp. Ligeledes vil der være implementeret kreative miljøer, hvor kunden kommer i direkte kontakt med kunsthåndværkeren, samt et caféområde hvor der er mulighed for at sidde og nyde atmosfæren i huset. For Mie Hedeman Mortensen er bolighuset en drøm, der går i opfyldelse.
“Dét at kunne tilbyde vores kunder et butiksmiljø af så speciel karakter, hvor de industrielle lokaler danner den perfekte ramme for en enestående shoppingoplevelse, gør bolighuset til et helt unikt sted at opholde sig. Det er noget, man hidtil kun har set i Odense, København og andre storbyer som eksempelvis Paris, hvor butikken Merci blandt andre er en af vores inspirationskilder.”
Placeringen i de gamle biograflokaler er ikke valgt uden mange overvejelser. Lokalerne på 1. sal udgør tilsammen 1500 m2, hvilket stiller krav til interiør og møblement, og der er tale om en indvendig totalrenovering inden Kalejdoskop rykker ind.
Når vi placerer os i en bygning, der rummer kulturel historie, og som de fleste aalborgensere og nordjyder har et forhold til, er det både spændende og udfordrende. Vi er glade for, at man igen vil kunne nyde de charmerende lokaler, med den smukke udsigt, som har stået tomme alt for længe. For at kunne bibeholde den atmosfære, som bygningen rummer, planlægger vi at bevare nogle af elementerne fra biografen i restaureringen – ligesom man gjorde ved renoveringen af Nordkraft.
Alting samlet under ét tag
Når de 1500 m2 står færdige, vil begge Kalejdoskops butikker – Interiør og By Hand, være samlet under ét tag. Der bliver lavet en større By Hand-afdeling, hvor der kommer mere keramik, flere smykker, kreative værksteder med mere. Ligeledes bliver der lavet en kids-afdeling, hvor der vil være møbler, legetøj osv. til de mindste. Selve interiør-afdelingen bliver udvidet markant, og kunderne kan glæde sig til endnu flere møbler og accessories.
Cafémiljøet er ikke endeligt på plads endnu, men der er flere idéer i støbeskeen. I forbindelse med den nye butik vil indehaver Mie Hedeman Mortensen ligeledes genoptage arbejdet med indretningsprojekter, hvor kunderne kan få sparring og idéer til indretning af deres hjem. Indretningsopgaver var oprindeligt hele fokusområdet for Kalejdoskop, da butikken åbnede første gang i Århus i 2003. Siden er Kalejdoskop flyttet til Aalborg og har udviklet sig til at være en møbel- og interiørbutik – men nu skal indretning igen i fokus hos Kalejdoskop.
Når Kalejdoskop i juni 2015 åbner deres nyt bolighus bliver det altså et nyt butikskoncept, som kunderne møder, men med ren Kalejdoskop-DNA.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder