Las&Dissing og brunch

27 februar, 2014 | 07:24

dissingoglas
Huset serverer brunch hver søndag fra kl. 11 til kl. 13 og på søndag kan du nyde maden til tonerne af Las&Dissing i cafeen fra kl. 13.
Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation i dansk musik. De er oplært hos Povl Dissing, der også er far til Rasmus og Jonas, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.
Dissing og Las inviterer, med den største selvfølgelighed, publikum indenfor, og fortællinger og fantasier viser vej gennem dagens sange. Der bliver grinet og grædt, rocket og rislet.
Med tre albums i bagagen har Las Nissen og Rasmus og Jonas Dissing for alvor slået deres navn fast i den brede offentlighed, og trioen er i dag etableret som en enhed man skal regne med fremover.
De to første udgivelser høstede masser af kritikerros fra danske anmeldere for netop at bringe deres eget unikke udtryk i spil. Samtidig giver de med deres tekster et både intelligent, vedkommende og nuanceret billede af dagens Danmark. Arven fra den ældre Dissing ligger som en smuk og kærlig tone i bunden af trioens tekster og lyd og Dissing & Las er i disse år i deres livs form som sangskrivere og musikere.
Brunchen har varierende indhold fra søndag til søndag, det der går igen er velsmagen! Brunchprisen er uden drikkevarer.
Forsalg:
Musik + brunch 150 kr.
På dagen:
Musik 85 kr., mad 85 kr
Forsalgsbilletter købes her. Hele herligheden foregår på Huset i Hasserisgade, Hassrisgade 10, 9000 Aalborg.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder