Drømmedreng, Friis centerEfterårsferie i drømmeland i Friis
Efterårsferien venter forude, og i Friis Aalborg Citycenter kommer det meste af ugen til at stå i drømmenes tegn. Der er tilrettelagt et væld af sjove aktiviteter for børn og deres familier, og det centrale omdrejningspunkt for oplevelserne bliver kreativitet under temaet ”Drømmeland”.
Aktiviteterne begynder allerede lørdag 12. oktober. Her er der mulighed for at være med til at lave et fælles kunstværk i samarbejde med en af Danmarks bedste tegnere Kasper Købke. Temaet for værket er ”Drømmeland”, og det er gratis at være med til at tegne sin drøm på den store tegning, som efterfølgende bliver hængt op ved kunstvæggen i Friis. Her vil det unikke værk pynte resten af efterårsferien.
Kasper Købke ridser grundtegningen op fra kl. 10, og fra kl. 11-15 kan børn og voksne kigge forbi og være med til at skabe den store fælles tegning.
Drømmetemaet fortsætter hele efterårsugen, bl.a. i tre gratis kreative værksteder. Både børn og voksne inviteres indenfor i værkstederne, der ligger ved kunstvæggen på Plan 0. Det kreative område er bl.a. bemandet af dygtige lærere fra Try Efterskole, og tirsdag 15. oktober kan man mellem kl. 12 og 16 give sig i kast med at lave en drømmefanger.
Torsdag 17. oktober kl. 12-16 er der mulighed for, at kreere betræk til drømmepuder, og lørdag 19. oktober kl. 11-15 kan man lave en skærm til sin egen godnatlampe.
Alle interesserede får både hjælp og inspiration til at skabe de magiske drømmefangere, skønne pudebetræk og fantasifulde skærme i den helt rigtige drømmestemning.
Friis kommer til at boble af liv hele uge 42, og ikke mindst vil der 16. oktober være fokus på livet – og hjertet. Den dag er nemlig Hjertestarterdag i Danmark, og TrygFondens Livredderpatrulje er til stede i Friis Aalborg Citycenter en stor del af dagen.
Sidst men ikke mindst kommer de studerende fra Arkitektur & Design på Aalborg Universitet til at sætte deres præg på Friis i efterårsferien. På alle hverdagene i uge 42 kan man besøge de kreative studerende i deres workshop på Plan 1 overfor Pilgrim, hvor der bl.a. arbejdes på spændende modeller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…