Brazz_DissingDet bliver både festligt og underholdende, når Aalborg Symfoniorkester i tre koncerter slår sig sammen med Povl Dissing og det norske brassband Brazz Brothers. Til koncerterne kan du både opleve afrikansk og nordisk folkemusik – og selvfølgelig et par af Svantes Viser.
Tag et dygtigt symfoniorkester. Tilføj et af Nordens bedste brassbands og Danmarks måske dygtigste visesanger: Så har du ingredienserne til Aalborg Symfoniorkesters tre kommende koncerter. Orkestret gæster sammen med Brazz Brothers og Povl Dissing Aalborg, Fjerritslev og Skagen med en helt særlig koncertoplevelse, der byder på både nordisk folkemusik, afrikanske rytmer og masser af højt humør.
Både Brazz Brothers og Povl Dissing har set frem til igen at samarbejde med Aalborg Symfoniorkester.
– Det var en yderst positiv oplevelse at arbejde sammen med de vældigt dygtige musikere i Aalborg Symfoniorkester, sidst vi var her. Det er spændende at tage folkemusikken fra Afrika og Norden og tilsætte den store lyd fra et symfoniorkester. Det betyder masser af muligheder og skaber endnu flere rytmiske og klangmæssige farver. Jeg tror, der venter både os og publikum nogle fantastiske koncerter, og vi glæder os utroligt meget, fortæller Jarle Førde fra Brazz Brothers.
– Jeg glæder mig meget til at optræde med Aalborg Symfoniorkester igen, for det er flere år siden jeg sidst havde fornøjelsen. Jeg optræder som regel med helt små grupper: Duoer, trioer eller kvartetter, så det er fuldstændig overvældende at optræde sammen med mere end 60 musikere på en gang, siger Povl Dissing og fortsætter:
– At optræde med et symfoniorkester er en fantastisk oplevelse, der er svær at beskrive. Det er på én gang som at hoppe op på et flyvende tæppe og som at lægge sig i en nyredt seng – en på én gang berusende, men også virkelig rar følelse. Det føles som at lette fra gulvet og man bliver helt høj af det. Jeg føler mig meget forkælet for det er en stor nydelse at få lov til at opleve som musiker, siger han, og glæder sig meget til at fortsætte sit mangeårige samarbejde med Brazz Brothers.
– Det her bliver dog noget anderledes end jeg er vant til, når symfoniorkestrets lyd også er med, og det bliver en spændende rejse at tage hul på. Jeg tør godt love, at det bliver en stor musikalsk oplevelse, som jeg på det varmeste kan anbefale, slutter Povl Dissing.
Koncerterne med Aalborg Symfoniorkester afholdes i Aalborghallen torsdag den 28. februar kl. 19.30, og fortsætter til Fjerritslev og Skagen henholdsvis fredag og lørdag.
Der afholdes pressearrangement i forbindelse med koncerterne onsdag den 27. februar, hvor der vil være mulighed for at interviewe Brazz Brothers, Povl Dissing og musikere fra Aalborg Symfoniorkester. Ring på nedenstående nummer for yderligere oplysninger eller spørgsmål til koncertrækken i øvrigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…