Samsøe & Samsøe kommer til Aalborg

13 februar, 2013 | 08:46

samsoe og samsoeSamsøe & Samsøe åbner sin største enkeltstående butik i Danmark
Det danske brand har vokseværk og åbner butik nummer 30 i Skandinavien. Butikken bliver den største enkeltstående Samsøe & Samsøe butik af sin slags, og bliver på hele 450 kvadratmeter i Bispensgade 4 i centrum af Aalborg.
Kunder som besøger den nye Samsøe & Samsøe butik vil opleve en sofistikeret og rendyrket butik som tilbyder en eksklusiv shopping oplevelse, med den velkendte skandinaviske designstil. Den nye butik tilbyder tøj, sko og accessoirers til mænd og kvinder.
”Den nye butik er vores første butik af den størrelse udenfor København, og vi er stolte over endelig at have fundet den perfekte beliggenhed i Aalborg, som passer til brandet” udtaler Nikolaj Lassen, Retail Direktør. Han fortsætter – ”Butikken vil uden tvivl blive et udstillingsvindue for fremtidige projekter og events som Aalborg kan se frem til at opleve”.
Aalborggenserne får i butikken mulighed for at se den komplette Samsøe & Samsøe kollektion i et helstøbt mode-univers. Samsøe & Samsøe forhandler udover eget mærke, Acne, Won Hundred, Knowledge Cotton Apperal, Envii samt mange flere mærker.
Samsøe & Samsøe fejrer åbningen af butik nummer 30 med et storstilet åbningsevent for alle kunder og interesserede torsdag den 14. februar fra kl. 15, med lækre tapas anretninger, DJs, koncert med det danske band Helsinki Poetry, konkurrencer og andre små forskellige lækkerier og gaver vil fylde butikken.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder