Klub Strictly Braindance

10 december, 2012 | 11:44


Strictly Braindance er det nyeste skud på den evig voksende buket af gode arrangementer på 1000Fryd! Strictly Braindance vil forsøge at give dig en oplevelse af afslappet café-stemning, drevet af spændende elektronisk musik i et behageligt lydniveau, som vil blive DJ’et hele aftenen. Der vil samtidigt være forskellige tiltag for at gøre stemingen ekstra afslappet.
Braindance er en beskrivelse af en musikgenre inden for elektronisk musik, der egentlig strækker sig meget bredt hen over andre electro-genrer som drum’n’bass, ambient, glitch og endda også genrer som hiphop og rock. Det de alle har til fælles er, at de for det meste ikke er beregnet til at danse til, men mere til at lytte til, og at “dansen” derfor foregår i hjernen.
Kom ned og drik kaffe, øl og billige drinks, og oplev noget nyt – og tag dine venner med nu hvor du er i gang!
Onsdag den 12 december 2012 / kl 19 00 / GRATIS entre

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder