Lucialys, harpeklang og garanteret julestemning i Budolfi Kirke

6 december, 2012 | 12:45
Bjarne HyldgaardOnsdag den 12. december kl. 19.30 slår Aalborg Kulturskole og Klarup Korforening domkirkens døre op for endnu en stemningsfuld luciakoncert med Klarup Pigekor, Klarup Skolekor og Klarup Minikor.
Ved koncerten opføres blandt andet et af julens smukkeste værker for ligestemmigt kor, nemlig den engelske komponist Benjamin Brittens ”A ceremony of Carols”. Værket er akkompagneret af harpe og derfor har de unge piger allieret sig med Aalborg Symfoniorkesters faste harpenist Mette Nielsen.
Inden publikum lukkes ud i decembernatten bliver kirken mørklagt for dernæst at blive oplyst af skæret fra luciaoptogets mange stearinlys samt fyldt af lyden af 60 pigestemmer der synger luciasange og julesalmer.
Entre 60,- kr.
Børn under 12 gratis

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder