Aalborg får fornemt besøg!

6 december, 2012 | 09:57


Den legendariske bassist Peter Hook kigger nemlig forbi og spreder sin musikalske visdom med et DJ-set lørdag den 08.12 kl.22.00.
Hook er et af britisk musiks koryfæer, som medstifter af post-punk gruppen Joy Division og New Order. Og selvom han er blevet grå i toppen og har rundet de 56 år, helliger den fingerfærdige brite sig stadig musikken. Både som en del af sit nye band, The Light, på turne som DJ under eget navn og med FAC 51 The Hacienda samt som forfatter efter at have nedfældet to bøger om henholdsvis tiden i Joy Divison og den banebrydende Manchester klub The Hacienda.
Med sine mere end 30 år i branchen har Hook set og prøvet det meste, og han har inspireret et utal af aspirerende bassister. Sammen med Joy Division og New Order, har han blandt andet leveret klassikere som ‘Blue Monday’, ‘Love Will Tear Us Apart’, ‘Atmosphere’, ‘Ceremony’, ‘Theives Like Us’ og ‘Regret’, og de to grupper har været inspirationskilder for en lang række moderne bands.
Med tunes der repræsenterer Hacienda/Manchester revolutionen, klassikere og eksklusive remixes, spiller Hook DJ-sets på klubber og festivaler verden over. Stilen bag pulten spænder over tracks, der definerede en musikalsk generation, hvor indie og dance trykkede hinanden i hænderne, og hvor grænser blev nedbrudt med både fremkomsten af acid house og Madchester scenen i 80erne og 90erne.
http://www.peterhook.co.uk/#/home

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder