Mød cirkusnissen Elnis hver onsdag og torsdag i December

5 december, 2012 | 09:21


Hver onsdag og torsdag, i december, kan I møde Cirkusnissen, Elnis, på Nordkraft.
Elnis er elværksnissse. Da det gamle elværk lukkede, blev Elnis cirkusnisse og laver små og store nisseshows for børn og voksne. På sin vej rundt inddrager han gfoljk i sit finurlige univers. Elnis kører på sin ethjulede cykel, med sit gamle værktøjsskab. Skabet er fuldt med tryllenumre, jongleringsrekvisitter og skøre gags. Og elnis har en historie om hver ting… Læs mere på www.elnis.dk
Forestillingerne om onsdagen er de henvendt til de 3-6 årige og om torsdagen til de 6-9 årige. Alle interesserede er dog velkomne begge dage.
Der er således forestillinger:
onsdage:
5. dec. kl. 10
12. dec. kl. 10
19. dec. kl.10


torsdage:
6. dec. kl. 14
13. dec. kl. 14
20. dec. kl. 14


Forestillingerne varer ca. 30 min, og det er gratis at komme, men tilmelding er nødvendig på elnis@elnis.dk, senest mandagen før. Vær opmærksom på, at I også kan møde Elnis rundt omkring i Nordkraft, når der er julemarked fra fredag – søndag fra d. 30 nov. – 22. dec.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder