VM-jagten begynder i Gigantium tirsdag

4 december, 2012 | 08:28
Tirsdag aften, den 4. december er der test-kamp mod landsholdet kl. 15.30 i Gigantium med gratis entre.

Landsholdets træningslejr i Aalborg varer til og med onsdag. Derefter står den på fem kampe med klubholdet frem til 26. december, inden landsholdet samles igen 28.-30. december i Aarhus.

En enkelt fridag 31. december, inden der er samling igen i Aarhus 1. – 10. januar. Hovedretten her er tre landskampe i Totalkredit Cup: 4. januar i Skjern mod Tunesien, 5. januar i Gigantium i Aalborg mod Montenegro og 6. januar i Aarhus mod Slovenien.
11. december er der afrejse til VM i Spanien, hvor vi spiller de indledende kampe i Sevilla med første kamp 12. januar mod Qatar. Derefter følger puljekampene mod Rusland, Chile, Island og Makedonien. VM slutter 27. januar, og lørdag 2. februar tørner Mads Mensah Larsen igen ud for os ved Final4 i Aarhus.
Ulrik Wilbek har endnu ikke meldt ud, hvornår han sætter navnene på den endelige VM-trup.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder