Stor Interesse For TV-2’s 100 sange på 180 dage Turné!

4 december, 2012 | 09:26


Ekstra koncert i Skråens Multisal med TV-2
Billetterne bliver revet ræk til koncerterne på TV-2’s Bag Duggede Ruder turné.
Efter en forrygende start på turen, hvor TV-2 spillede sange fra de tre første albums, foran 15.000 mennesker på Bispetorv i Aarhus, udtalte fhv. borgmesterThorkild Simonsen:
“Jeg har ikke set så mange mennesker på pladsen siden befrielsen…”
Nu forstætter bandet turen rundt i landet. Til hele Danmark er befriet !!
I Skråens Multisal på Nordkraft, Ålborg er der nu også udsolgt, og ekstrakoncerten sat i gang – til sangene fra Verdens Lykkeligste Mand, Kys Bruden og Yndlingsbabe. Ekstra koncerten i Aalborg finder sted d. 9. marts kl. 20.00
I Asien starter billetsalgene først i det nye år, men forhånds interesse og reservationer er så massive – at det tegner sig tydelige sprog om, at alt vil blive udsolgt derovre også.
Bandet selv er flyttet ind i øvelokalet – og virker til at nyde arbejdet. De lover om ikke at gøre alle tilfredse, så i hvert fald at gøre det grundigt !!!
TV-2-HIT KÅRES SOM DEN STØRSTE LANDEPLAGE
TV-2 har stor succes i øjeblikket. Bandets nye single, “Fuck Den Kærlighed”, røg i uge 2 direkte ind på førstepladsen på landets airplayhitlister, og i lørdags kunne man opleve herrekvartetten præsentere den populære single live til DR’s store indsamlingsshow, Danmarks Indsamling 2011″.
Bandets nye album, “Showtime” udkommer 14. februar 2011.
Desuden er TV-2’s hit fra 1983 “Bag Duggede Ruder” netop blevet kåret til den største landeplage nogensinde foran kæmpehits som Gasolins “Kvinde Min” og Danseorkestrets “Kom Tilbage Nu”.
Det er dog ikke første gang, at “Bag Duggede Ruder” kan kalde sig det bedste danske hit. Tilbage i 2003 blev Verdens Bedste Danske Sang kåret i radioprogrammet Strax på P3, hvor TV-2 ligeledes løb med sejren.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder