Euro-event i Gigantium

4 december, 2012 | 08:20


Når Euro Event præsenterer professionel boksning lørdag d. 15. december i Gigantium i Aalborg, står det danske Let Weltervægts-talent Kim Poulsen over for en regulær test i form af Veljko Saponja fra Kroatien i en kamp over otte omgange.
25-årige Poulsen har vundet enogtyve af sine toogtyve professionelle kampe (21-1, 6 KOs), mens Saponja har otte sejre, ét nederlag og én uafgjort kamp (8-1-1, 5 KOs) med bar overkrop. På trods af de relativt få kampe, kan Saponja meget vel vise sig at være den bedste modstander Poulsen har mødt til dato.
”I boksning er det en ofte brugt kliché, at en bokser nu skal møde sin karrieres sværeste modstander, men jeg var til stede da Saponja i april knockoutede en ubesejret tysker ved et stævne i Schweiz, og det er min vurdering at han også ville slå samtlige af de modstandere som Kim har mødt”, udtaler Euro Event matchmaker Henrik Risum.
Udover omkring 50 amatørkampe, så er Kroaten tidligere verdensmester i Kickboxing, så han har langt mere ring-rutine end de blot ti professionelle boksekampe antyder. Og Risum har store forventninger til kampen:
”Saponja bokser meget kompromisløst, er fysisk stærk og slår hårdt med begge hænder. Han er en ægte ”knockout-bokser”. Kim er bedre teknisk, men hvis han ikke er på toppen, så taber han! Det er en risikabel kamp for Kim, men hvis han skal bokse store kampe i 2013, så må han først bevise at han kan slå en mand som Saponja. Uanset udfaldet så tror jeg det bliver en fantastisk kamp!”
Stævnet byder også på et interessant opgør mellem lokale Kasper Bruun (15-0-1) og den tidligere IBC VM-udfordrer Tarik Madni (17-4-1) fra Marokko, samt comeback til den hårdtslående sværvægter Claus Bertino (13-4) i hans første kamp for Euro Event, og kampe med de to lovende ny-professionelle Abdul Khattab (2-0) og Stephan Alms (2-0).
***
Udover den professionelle boksning, byder aftenen på komikeren Uffe Holm, Shaka Loveless, og den danske DJ Morten Breum, der flyver ind direkte fra Los Angeles for at vise, hvorfor han netop nu er en af de mest efterspurgte DJ’s i USA.
Mega-eventen i Gigantium slutter med tre timers After Party – sikkert styret af duoen Digital Magic med de to showmen Atle S og Mark Pé i front.
Billetter kan købes via www.anr.dk
Læs mere om Euro Event og ”Gigant X-Mas Party” på www.euro-event.dk

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder