SÅ SYNG DA AALBORG

3 december, 2012 | 10:10


Vi er i en tid, hvor vi fokuserer meget på vigtigheden af at røre og bevæge os. Men lige så vigtigt er det, at vi som mennesker bliver berørt og bevæget. Det er her, sangen kan gøre en forskel. Når vi synger, mærker vi vores sjæl og mødes i fællesskabet med andre mennesker på tværs af aldre og kulturer.
I koncerten Så syng da Aalborg får man mulighed for at synge med på nogle af de pragtfulde sange fra den danske sangskat – i tradition og fornyelse, fornemt akkompagneret af Aalborg Symfoniorkester og Filharmonisk Kor Aalborg. Søs Fenger medvirker som solist, og det hele bliver ledet af Michael Bojesen, tidligere chefdirigent for DR Pigekoret, initiativtager til Sangens År og landets mest rutinerede fællessangsvært og dirigent.
Syng med på sange som Den danske sang er en ung blond pige, I Danmark er jeg født, Inderst inde og mange flere.

DATO / TID:
8. december 2012
kl. 14:00
ENTRE:
Dkk. kr. 190 (A) / 145 (B) pr stk
STED:
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder