Jazz i Dagligstuen i Huset

3 december, 2012 | 09:08

Fusk + Agnija Rubene (AGA)

FUSK er en moderne jazz kvartet, ledet af trommeslager og komponist Kasper Tom. Bandet spiller overraskende, ukonventionelle kompositioner og frie improvisationer. Musikkens udtryk og sound kan skifte pludseligt mellem energiske grooves og melodiske passager som holder lytteren “oppe på tæerne”.
Bandets lyd er måske bedst beskrevet af en tysk anmelder: “….sammenspillet, dette drivende rytmiske sammenspil er umiskendeligt. Det er det, der gør FUSK til FUSK. ….altså, hvad der kommer ud af basklarinetten, når manden med gummibenene blæser i den, er helt utroligt. Ekstatisk, skævt, fortryllende. Ganske enkelt fantastisk. Og når de to horn spiller de melodiske, rytmiske melodier, blæser de publikums parykker af!” Ostseeblog
Rudi Mahall (basklarinet), Philipp Gropper (tenorsax), Andreas Lang (bas), Kasper Tom (trommer).
3. dimension: Agnija Rubene (AGA)
der afløser tidligere annoncerede Mathilde Haase der desværre har meldt fra.
Agnija Rubene, kunstner & arkitekt fra Riga, Letland. Agnijas liv er uløseligt forbundet med visualisering, plastisk kunst og arkitektonisk design. Hun laver farverige stemningfyldt malerier, skaber følelsesmæssige abstrakte kompositioner fra glatte og til tider rastløse, over til musikalske linier og forme. Hendes kunst, inspireret af jazz musik af FUSK og perfekt arkitektur af musikinstrumenter, vil være den 3. dimension til koncerten. Se mere via link i venstre spalte.
Agnija Rubene, 24 years young artist & architect from Riga, whose life is inseparable from the field of visual and plastic arts and architectural design. She will make colourful mood painting with fingers, creating emotional abstract composition from smooth and sometimes restless as well as music lines and shapes. Her art, inspired by the jazz music of FUSK and perfect architecture of musical instruments, will be 3rd dimension for the concert. Get more info via link in the left column.
Jazz i Dagligstuen er det urolige legebarn i Jazzklassen.
Scenen, hvor alle koncerter udstyres med et ”tredje sæt” – eller en ”tredje dimension”
Sted: Salen
Dørene åbnes kl. 19.30
Entré: 50 kr. inkl. gebyr – Har du studiekort må du tage en gæst med gratis, hvis der er plads.
Kun forsalg:
Musik og mad: 100 kr.
(Buffet i cafeen kl. 17.30-19)

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder