Hvor meget ved du egentlig om andre kulturer?

3 december, 2012 | 08:58


Tirsdag den 04.12 kl. 16 på Studenterhuset med gratis adgang.
Denne Global Village begivenhed er din mulighed for at opleve den kulturelle mangfoldighed og udforske syv forskellige kulturer lige fra Kina til Kenya.
Udvid din horisont og lad os inspirere, motivere og stimulere dit ønske om at rejse. AIESEC medlemmer, praktikanter fra udlandet, og repræsentanter fra ambassaderne vil tage dig på en rundtur i de repræsenterede lande og fortælle dig alt om de udvekslingsprogrammer som AIESEC tilbyder.
… Det er GRATIS! Så snup alle dine medstuderende, kom væk fra dine klasser og projekter og udforsk dine muligheder. Kig forbi når du vil, men sørg for at være der kl 17:00 til en særlig og meget spændende præsentation!
Udfordrer dit syn på verden med AIESEC!
Om os: AIESEC er til stede i mere end 113 lande og territorier og med over 86.000 medlemmer. AIESEC er verdens største ungdoms-run organisation. Vi tilbyder udvekslingsmuligheder, lederudviklingsprogrammer og praktikophold. Så ikke blot vil du få mulighed for at lære om de lande, men også hvordan du kan gå der! Det frivillige arbejde i vinter / sommer kan mindst fra kun 6-8 uger, så med andre ord, hvis du ønsker at gå under en ferie du kan gøre det.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder