Lav din egen julebageform på en 3D-printer

2 december, 2012 | 07:18
Presse

 

Et meget alternativt julearrangement på Hovedbiblioteket. På 3 timer får man mulighed for selv at designe sin egen julebageform, som senere via 3D-print kan blive til en fysisk form.
Man skal medbringe egen pc, og vil få mulighed for at få et designprogram, der kan bruges til 3D-print. Man vil få kyndig vejledning i at bruge programmet, og der vil til slut blive printet nogle fysiske eksempler. Det vil blive muligt mod betaling via AYO TEK at bestille 3D-prints af egen tegning til levering inden jul.
Lina Bergstrøm og Thomas Petersen fra AYO TEK (et nystartet lokalt firma med fokus på kunst og teknologi) er dagens guider til det spændende program.
Man skal deltage i hele arrangementet, som foregår i ”Laboratoriet”, for at få det fulde udbytte. Det er gratis at deltage, men da der kun er plads til 15 personer, er tilmelding nødvendig på www.aalborgbibliotekerne.dk. For voksne og børn fra 11 år (børn skal være ledsaget af en voksen).
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder