Lunchkoncerter 2012 med Karolina Leedo

30 november, 2012 | 08:30
Foto: Billedarkiv


Den 1.dec kl. 14-15 på Kunsten.
Komponistgruppen Snow Mask afholder i efteråret fire koncerter på KUNSTEN. De er alle solokoncerter, udført af førende danske musikere.Hver koncert sætter fokus på et nyt instrument og rummer en uropførelse af et nyt bestillingsværk fra en dansk komponist. Værket er skrevet til netop denne solist og lejligheden, og komponisten vil være til stede under koncerten. Desuden præsenteres ny og ældre musik sat i sammenhæng med det nye.
Solisten på denne koncert er Karolina Leedo på fløjte. Hun spiller uropførelser af Eyvind Gulbrandsen (Århus) og Eirik Moland.
Koncertgæsterne kan se KUNSTENs udstillinger for 40 kr. fra to timer før koncerten og efter koncerten indtil lukketid kl. 17. Der er også mulighed for at kombinere koncert og udstillingsbesøg med frokost eller en kop kaffe i KUNSTENs café.
Lunchkoncerterne støttes af Statens Kunstråd, Dansk Komponist Forenings Produktionspulje/KODAs Nationale Midler, Skole- og Kulturudvalget, Aalborg Kommune, Solistforeningen og Det Obelske Familiefond.
Koncerterne er et samarbejde mellem en gruppe nordjyske komponister og KUNSTEN.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder