Greased Up Label Night på 1000 FRYD

30 november, 2012 | 08:00


Greased up label night den 1dec kl.21.00 på 1000 FRYD.
1000fryd, Playgood og Greased Up Records præsenterer på dette års 1. december en omgang hiphop-inspirede beats og glitch, kombineret i én massiv aften!
GREASED UP RECORDS er et rendyrket undergrunds-label fra København, der under sin paraply gror vilde skæve LA-inspirerede glitch-beats, høstet af talentfulde artister, der ved hvordan man sampler det shit! Det er råt, skævt, dybt og farverigt når GREASED UP RECORDS lader samples og velformede kompositioner gå hånd i hånd.
På denne event kan vi præsentere hele 6(!) repræsentanter, der vil stemple GREASED UP beats lige ind i dine øregange. GREASED UP bliver backed up af vinylsmeden fra Aalborg, EL PELIGRO, og den Norske 1000fryds-klasikker YNGVESIN, som vil lade beats flyde hele aftenen!

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder