Monrad & Rislund gæster Skråen

29 november, 2012 | 10:02


D. 1. dec. Kl 18 på Skråen hærger de Senildemente Sjuskemikler videre.
Monrad & Rislund ruller endnu kraftfuldt og vrantent vrissende med showet, som de to entertainere efter 38 års fælles virke har kaldt ”Senildemente Sjuskemikler.” Hvilken erkendelse i deres livs efterår, -stadigt spruttende og harcelerende over samtidens forfald.
Deres alter egoer Lagerhjelm og Vaffelgren burde for længe siden have fået slukket for deres respiratorer, men de, som skulle have stået for denne velgerning er formodentlig -som så mange andre- sparet bort i det offentlige system. Derfor er de to misantroper fortsat i stand til højlydt at forbande alt og alle og enhver i samtiden langt, langt væk. Vi møder de udkogte gamlinge i en absurd åbningssketch, hvor Vaffelgren irettesætter Lagerhjelm for at spille bold et sted, hvor det tydeligt med skiltning er tilkendegivet, at ”Al leg og boldspil er forbudt.” Derfra tager al talen forbi hinanden nu fart…
Monrad & Rislund researcher til hvert show i stort og småt om livet i den by, de besøger, og serverer hvinende lokalt funderet knytnævesatire, så man skulle tro de begge var indfødte (hvad masser af mennesker overalt i landet glæder sig over, at de ikke er…)
Et rørende øjeblik opstår, da Monrad & Rislund byder ind som seriøse videreførere af den dansktop-musik, de ellers har haft tradition for at håne. Og der justeres kun lidt i det materiale, som i dag er kulturarv.
Og så planlægger d´herrer et europæisk gennembrud med en tysk version af en af deres kendteste sange, -gæt selv hvilken…
Som sædvanlig vil en aften med Monrad & Rislund byde på vidtløftige påstande, pinlige fortællinger, morsomme viser og gulvsøgende dialoger i en pærevælling, der efterlader de tilskuere, der kan stå for mosten, glade i låget.
Det kan kun blive sjovt.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder