Enkle, stilige og lidt rå smykker fra byBiehl

29 november, 2012 | 08:31

Torsdag d. 29. november 2012 fra kl. 14-18.00 kan du møde byBiehl til Inspirationsdag hos Smykke-Form – hvor du også har mulighed for at se alle de allernyeste designs, herunder det flotte Inspirational pod og vinde et smukt armbånd fra byBiehl.
byBiehl – 2 år efter lancering: Spændende design samarbejde, nye flotte kollektioner og fra 2 til 8 lande. For bare et år siden var fremgangen mærkbar, der var kommet over 50 forhandlere i Danmark og Sverige, og kunderne havde taget godt imod byBiehl’s enkle og stilige smykker. Nu er endnu et år gået, og butikker i resten af Skandinavien, England, Tyskland og Australien har taget byBiehl ind og adskillige kendisser – både kvinder og mænd – er blevet spottet med byBiehl smykker.
Året har også budt på en udvidelse af byBiehl’s kollektion, som er blevet udvidet med nye spændende linier af pods – blandt andet den nye flotte Art linje, øreringe og fingerringe.
byBiehl i 2012 blevet udvalgt til charity smykke for det internationale organisation Inspiration Award, som hylder inspirerende kvinder ved storslåede events i London og Los Angeles, samtidig med at der samles penge ind til international brystkræft forskning. ”Jeg er glad for at vi kan være med til at støtte op omkring så vigtig en sag” siger Charlotte Biehl om det nye ’Inspirational pod’, hvorfra overskuddet går til brystkræft forskning.
Hvad vil fremtiden bringe? Det er ikke til at sige, men forhåbentligt vil stadigt flere kvinder – og mænd – tage byBiehl til sig. Og forhåbentligt byder næste år på flere spændende samarbejder, som f.eks. designkonkurrencen som byBiehl har lavet i samarbejde med Børnehjælpsdagen, hvor anbragte børn har haft mulighed for at lave deres helt eget byBiehl design indenfor temaet ’Hvad gør dig glad’.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder