Boda Boda Duo på Studenterhuset

29 november, 2012 | 09:51


Den 29.11 kl 21.00 på Studenterhuset.
Den hårdtslående og tumultariske tromme/guitar duo BodaBoda Duo har i år fejret deres 10 års jubilæum. Duoen spiller udelukkende improviseret musik og klangen er præget af klassisk freejazz, hård metal og tung droneorienterede passager. BodaBoda Duo har just udgivet et nyt album – “Hårdt Ængstes Alle” – som er indspillet sammen med det amerikanske cello-fænomen Fred Lonberg-Holm. LP’en udkom i forbindelse med duoens 10års jubilæum og den er gratis så længe lager haves (også til koncerten i Studenterhuset:-).
I de ti år duoen har eksisteret, har de spillet et utal af koncerter og haft rigtig mange spændende samarbejder fx med Raymond Strid (SE), Anders Banke (New Jungle Orchestra), Mads Hyhne (Bug Powder), Sture Ericson (SE), Mads Brauer (Efterklang), Jeppe Skjold (Slaraffenland), Claus Højensgaard, Claus Høxbroe, Johs Lund (YOYOOYOY), Frederik Thaae (A Kid Hereafter), Fred Lonberg-Holm (US), Christian Skjødt (Moskus), Mikkel Ring (Moskus) etc.
Jakob Thorkild Overgaard: guitar (Marie Key Band, Deers of Darkness)
Bjørn Heebøll: trommer (Slaraffenland, Mark Solborg4)

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder