Julerier på KUNSTEN

27 november, 2012 | 07:33
Presse

 

– finurlige former og forunderlige figurer
 
KUNSTEN inviterer alle institutioner og børnefamilier til juleri på KUNSTEN
 
fra den 4. – 30. december.
 
 
 
KUNSTEN har følgende juleaktiviteter:
 
 
 
 
Juleworkshop i ArtLab
Tid: tirsdag – fredag kl. 10.00-13.00.
Weekendåbent for børnefamilier mellem kl. 10.00-17.00.
 
 
 
I hele december har institutioner og børnefamilier mulighed for at deltage i juleworkshoppen ‘Finurlige former og forunderlige figurer’.
 
 
 
Til lyden af julemusik kan børn klippe finurlige former, forunderlige figurer og andre julerier ud af kulørt papir helt efter deres egen fantasi. I kan evt. lade jer inspirere af den store Robert Jacobsen udstilling: ‘Rum og form. Robert Jacobsen 100 år’. Robert Jacobsen var meget optaget af former men også af, hvordan formerne skaber et mellemrum.
 
 
 
De abstrakte former og figurer vil vi sammen hænge op i rummet eller på vores kunstneriske juletræ, ligesom I også er velkomne til at tage deres forunderlige klip med hjem.
 
 
 
Under hele workshoppen vil der være nogen, der kan hjælpe i gang og inspirere. Husk, at institutioner skal tilmelde sig.
 
 
 
Kom og vær med til at skabe julestemning på KUNSTEN.
 
 
 
 
 
Skattejagt i CoBrA-samlingen
Tid: alle dage i åbningstiden kl. 10.00-17.00.
 
 
 
Julemanden har besøgt KUNSTEN, men han har tabt nogle pakker i CoBrA-samlingen. Kom og hjælp ham med at finde dem og gæt, hvad der er inden i.
 
I kan hente hjælp i kunsten omkring jer.
 
 
 
 
Julefilm
Tid: alle dage i åbningstiden kl. 10.00-17.00.
 
 
 
Hvis I trænger til en lille pause, er der også mulighed for at se juletegnefilm i museets biograf. Vi viser ‘Pingu på ski’, Cirkeline med ‘Højt fra træets grønne top’ og ‘Muldvarpens juletræ’. Filmene varer tilsammen ca. 25 min.
 
 
 
 
Praktiske informationer
 
For institutioner er gratis at deltage i juleaktiviteterne, ligesom institutioner også har gratis adgang til museet hele året rundt.
 
 
 
For børnefamilier er det gratis at deltage i alle juleaktiviteterne efter betalt entré, og der er ingen tilmelding.
 
 
 
Mellem jul og nytår er juleworkshoppen lukket, men børnefamilier har stadig mulighed for at se enten julefilm eller deltage i skattejagten i CoBrA-samlingen.
 
 
 
 
Tilmelding for institutioner
 
Institutioner kan booke et besøg i juleworkshoppen af max 1 times varighed enten kl. 10.00, 11.00 eller 12.00. Book et besøg i juleworkshoppen ved at klikke her.
 
 
 
NB: Den 5. og 6. december er der ingen juleworkshop, da lokalet er optaget, men institutioner har stadig mulighed for både at se julefilm og deltage i skattejagten.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder