Julemusik markerer 25 året for første træ

24 november, 2012 | 07:42
Presse

 

De Syngende Træer i Kildeparken spiller fra 28. november julemusik for at fejre 25 året for første træplantning
Den 28. november for 25 år siden stak Cliff Richard som den første internationale kunster spaden i jorden i Kildeparken, og direktør Ernst Trillingsgaard fra Aalborg Kongres & Kultur Center fik sin første stjerne til at plante et træ. Den idé og begivenhed har siden udviklet sig til et større parkområde med nu 78 internationale stjernes træ.
Jul i Kildeparken
De seneste to år har parkområdet gennemgået en renovering som afsluttes i 2013. Siden sidste år har man ikke blot kunnet se og røre ved træerne, men også lytte til musik af kunstneren. For at fejre de 25 år har Aalborg Kongres & Kultur Center, der står bag parkområdet De Syngende Træer i Kildeparken, fået sat julemusik i standerne.
Kig efter julemotivet
I samarbejde med Aalborg Bibliotekernes musikafdeling er det lykkedes at finde dejlige julemusik, som fra den 28. november og resten af året spiller i Kildeparken. De kunstneres træer som nu spiller julemusik er markeret med julemotiver på standeren.
Træer mangler julemusik
Nogle mangler dog fortsat, og AKKC hører meget gerne fra gæster i Kildeparken, hvis man kender til noget julemusik med en af de kunstnere, der endnu ikke hylder julen med musik i parkområdet De Syngende Træer.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder