Discojul i Friis

23 november, 2012 | 07:38
Foto: Svenn Hjartarson

 

Ud over at der er masser af god underholdning i Friis helt frem til jul, er der også sørget for, at det er nemt og bekvemt at være på juleshopping. Alle søndage i december er der gratis parkering, og igen i år er der opstillet et pak-selv bord med gratis papir og bånd ved kunstvæggen på plan 0. Her kan man stå i ro og mag, hvis man helst selv vil pakke sine gaver ind.
 
Som en lille praktisk julegave er der i år også opstillet aflåselige garderobebokse til gratis afbenyttelse, så man kan handle uden at slæbe rundt på hverken overtøj eller julegaver. Garderobeboksene er stillet op ved siden af pak-selv-bordet, og der skal hverken mønter eller nøgler til, for der er smarte kodelåse på alle boksene.
 
 
 
Foto: Den nordjyske sangerinde Anne-Marie Hassing er Friis Aalborg Citycenters helt egen ”Discojuleengel”. Hun holder til i citycentrets ”Discojulehule”. Foto: Svenn Hjartarson
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder