Walisisk stjernebaryton til Aalborg i 2013

22 november, 2012 | 09:08
Presse

 

Aalborg Kongres & Kultur Center kan den 24. november 2013 præsentere operastjernen, den walisiske basbaryton Bryn Terfel. Sammen med den amerikanske sopran Rachel Willis-Sørensen giver Bryn Terfel en koncert med fokus på Wagner akkompagneret af Aalborg Symfoniorkester.
 
 
Bryn Terfel er især anerkendt for sine fortolkninger af roller i operaer som Nibelungens Ring samt Den flyvende Hollænder, og det er netop også uddrag af Wagners dramaer, der er omdrejningspunktet for programmet ved koncerten.
 
Som speciel gæst til at ledsage sig i duetter og arier medbringer Bryn Terfel den amerikanske sopran Rachel Willis-Sørensen, som er en af sin generations største stemmer. Den anerkendte dirigent Gareth Jones, der blandt andet har stor erfaring med netop de store operaer, leder slagets gang.
 
Bryn Terfel har optrådt i alle de største operahuse i verden og er specielt anerkendt for fortolkninger af Figaro, Falstaff og Wotan. Han fik sin debut i den walisiske nationalopera i 1990, da han optrådte som Guglielmo i ’Cosi fan Tutte’. Siden er han gået fra den ene succes til den anden i operaer som ’Tryllefløjten’, ’Den Flyvende Hollænder’ og ’Faust’, ligesom han har optrådt ved så forskellige begivenheder som åbningsceremonien ved åbningen af ’Wales Millenium Center’, ’BBC Last Night of the Proms’ og ’The Royal Variety Show’ i Central Park i New York.
 
Der venter med andre ord en storslået aften i selskab med nogle af operaverdenens helt store stemmer samt Aalborg Symfoniorkester, når og Aalborg Kongres & Kultur Center byder Bryn Terfel og Rachel Willis-Sørensen ind til en aften i Wagners vold.
 
Koncerten er arrangeret i samarbejde med ICO Classics og, Bryn Terfel giver udover koncerten i Aalborg kun yderligere en koncert i Danmark i Koncerthuset 16. november.
 
 
Billetsalget er fra mandag den 26. november kl. 10 i Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor tlf. 99 35 55 66 samt på akkc.dk og BILLETnet.dk. Billetpriserne er 775, 625, 475 og 350 kr. plus gebyr.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder