Julemarked i mosen

22 november, 2012 | 07:53
Arkiv

 

 
Julemarked i Lille Vildmosecentret – juletog og julehygge i mosen.
 
Nu nærmer den søde juletid sig, og Lille Vildmosecentret åbner ekstraordinært op i vintersæsonen for at holde julemarked den 2. december 2012.
 
I den kolde vinterperiode er der lunt og godt i Lille Vildmosecentret – og der er ekstra hyggeligt, når udstillingen er fyldt med spændende boder og lige så spændende udstillere.
 
Lokale kunstnere
Det er andet år Lille Vildmosecentret holder julemarked, og selvom stormen sidste år fik mange til at holde sig inden døre, så var mange af udstillerne så begejstrede for arrangementet, at de kommer igen i år. Det gælder blandt andet Jørgen og Jette Heuckendorff, Alice Grønborg Krag og Grethe Dyhr, der igen fremviser deres håndværksmæssige færdigheder i form af træ-relieffer, strikketøj, silkeprodukter og glasperler og patchwork. Også Ommersyssel Bicenter og Snapselauget Cimbrene kommer igen i år, mens Arne & Birthe Frederiksen, Else Brun Larsen, Bent Andersen & Elin Eland og Katja Kreiner kan skrives på listen over nye kunstnere, der har boder til Vildmosecentrets Julemarked.
Både Vildmoseforeningen, der medbringer den nye Tofte bog, og Lille Vildmose Efterskole vil også være til stede. Mens man kan købe sit juletræ fra Gudumlund Hovedgaard, og i Café Soldug sørger Anetta for, at der er lune æbleskiver og varm gløgg for at skabe den helt rigtige julestemning.
 
Julemanden kommer
Lige inden middag ankommer en helt speciel gæst. Kørende i mosens gamle tørvetog kommer selveste julemanden på en kort visit for at dele godter ud til både store som små. Kunne man godt selv tænke sig en tur i tørvetoget, så er det også muligt over middag, hvor togførerne kører juleture til Birkesø Station. Indenfor kan man hygge sig med at klippe-klistre julepynt i naturværkstedet. Og så har trolden Lille Vildma fået besøg af fire små frække nisser, der har gemt sig i centret. Hvis man kan finde dem alle, kan man være heldig at få en Lille Vildma med hjem.
 
Foto:
Jul i mosen 1: Jul i Lille Vildmose
Jul i mosen 2: Alice Grønborg Krag med sit silkearbejde
Jul i mosen 3: Jette og Jørgen Heuckendorff ved sidste års julemarked
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Info:
– Der er gratis entré
– Vigtige tidspunkter
• Julemarkedet har åbent fra 10.00-16.00
• Julemanden ankommer til Møllesøgaard Perron klokken 11.00
• Tørvetoget kører klokken 13.00 og klokken 14.00
• Vinderen af Lille Vildma konkurrencen udtrækkes kl. 14.00
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder