Jul på Hovedbiblioteket

22 november, 2012 | 07:13
Arkiv

Julen står for døren og det betyder naturligvis at julen også gør sit indtog på byens Hovedbibliotek. Vi pynter op i ”værkstedet”, hvor du også kan finde alt hvad hjertet begærer af julelitteratur. Lær at flette julehjerter, bage julekager, pynte det perfekte juletræ og meget mere. Vi giver dig inspiration til en festlig jul. Herudover byder vi på en række særaktiviteter i anledning af højtiden.
 
Lørdag d. 1/12 kl. 10-14: Julehygge og historiefortælling for hele familien
Hold en lille pause fra indkøb og julestress. Denne dag er der oplæsning, juleklip, gaveindpakning i forbindelse med indsamlingen af legetøj, og masser af pebernødder. Hvem ved – måske skal vi synge en julesang eller to?
Det er gratis at deltage, man møder bare op i Glashjørnet, og deltager så længe man har lyst.
 
For flere arrangementet og mere information, se www.aalborgbibliotekerne.dk
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder