Direkte radio fra Aalborg Universitet

22 november, 2012 | 09:38
Arkiv

Fredag den 23. november besøger Radio24syv Aalborg Universitet, hvor der sendes fra et mobilstudie placeret i foyeren Kroghstræde 3. Der sendes direkte mellem 12-13, hvor journalister fra programmet ’Globus’ primært vil sætte fokus på Aalborg Universitets musikterapiuddannelse, der er den eneste af sin art i Europa.
 
Alle interesserede er velkomne til at se og høre, hvordan en direkte radioudsendelse løber af stablen. Og Radio24syv, der er en taleradio, som stort set ikke sender musik, vil gerne have aktiv medvirken fra studerende, forskere og interesserede publikummer i salen. Der er på forhånd truffet aftale med kandidatstuderende Signe Dalgaard-Nielsen og ph.d. Stine Lindahl Jacobsen om medvirken.
 
Det er udlandsredaktør på Radio24syv, Inger Marie Vennize, der står bag radioens AAU-besøg i samarbejde med AAU’s pressegruppe.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder