Stort fattigdomssamarbejde mellem DR og Aalborg Bibliotekerne

21 november, 2012 | 10:39
Presse

 

Aalborg Bibliotekerne stiller resten af året skarpt på fattigdom. Hvad er fattigdom? Hvorfor er der fattigdom? Og rager det egentlig dig? Deltag i debatten, se filmene, lån bøger, blive overrasket og måske lidt klogere.
Hvorfor fattigdom? er en global cross-media event, der sætter verdens fattigdom til debat. Sammen med 70 andre broadcastere sætter DR fokus på ulighed og fattigdom i verden og stiller spørgsmålet Hvorfor fattigdom? Aalborg Bibliotekerne sætter, i samarbejde med DR fokus på fattigdom, ulighed, solstrålehistorier, profit og meget mere. Over 500 millioner seere over hele kloden kan som en del af Hvorfor Fattigdom? opleve otte stærke, gribende og udfordrende dokumentarfilm, som er lavet i anledningen af den globale event.
 
På Hovedbiblioteket i Aalborg kan man møde et bibliotek klædt i fattigdomstemaet. Rundt omkring i biblioteket kan man opleve de 8 dokumentarfilm, som bliver afspillet løbende. Derudover byder vi på et væld af forskellige aktiviteter, alle med fattigdoms-temaet som fokus. Vær med i debatten om de mange dokumentarfilm, lav dit eget genbrugslegetøj, mød kvinden bag hele Hvorfor Fattigdom? kampagnen, se et væld af kortfilm og meget meget mere.
 
Biblioteket vil i sin fysiske form også bære præg af Hvorfor Fattigdom? Oplev de mange kreative udsmykninger, de flotte plakater, informative flyers og interaktive installationer. Uanset hvor du kigger hen bliver der stillet skarpt på fattigdom.
 
Kom ind på Hovedbiblioteket og deltag i vores mange aktiviteter. Bliv overrasket, for-arget, forbløffet og forhåbentlig klogere.
 
Læs meget mere om fattigdomstemaet her:
www.whypoverty.net
www.dr.dk/hvorfor
www.aalborgbibliotekerne.dk
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder