Forfattersamtale Naja Marie Aidt

21 november, 2012 | 06:52
Presse

Siden sin debut i 1991 med digtsamlingen ”Så længe jeg er ung”, har Naja Marie Aidt i et enkelt, intenst sprog markeret sig som en af de mest læste forfattere i sin generation.
Foruden en lang række digtsamlinger, senest ”Alting Blinker” (2009) har hun udgivet noveller, bl.a. ”Bavian” 2006), som hun fik Kritikerprisen og Nordisk Råds Pris for. Naja Marie Aidt har også skrevet dramatik, film og børnebøger.
Det moderne liv står centralt i hendes forfatterskab, hun er optaget af, hvordan mennesker lever sammen, kommunikerer og kommer ud af det med hinanden. Og det er tunge emner der tages op, såsom utroskab, sygdom, død, angst og kærlighed
I år har hun udgivet sin første roman, ”Sten, saks, papir”, som er en livsskildring om mænd og den vestlige kulturs myter om mænd, fædre og sønner. En stor roman om at forsøge at være et ordentligt menneske og om at fejle.
Mød Naja Marie Aidt til en forfattersamtale på Hovedbiblioteket.
Torsdag d. 29/11 kl. 19
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder