Fattigdom i Danmark

19 november, 2012 | 07:23
Presse

 

Kom og hør et foruroligende indlæg af murersvenden og SFs næstformand Mattias Tesfaye. Kom og hør hvordan arbejderklassen i Danmark bliver fatti-gere og fattigere selvom de arbejder en vis ting ud af bukserne!
Mattias Tesfaye har skrevet debatbogen “Vi er ikke dyr, men vi er tyskere” om dette ubehagelige faktum – en bog vis titel hentyder til hvordan voldsomme forandringer af det tyske arbejdsmarked de seneste 10-15 år har fået en ny underklasse til at vokse frem. I dag lever millioner af tyskere på fattig-domsgrænsen, til trods for at de har fuldtidsarbejde. Samtidig svækkes troen – især hos de lavtlønnede – på, at det nogensinde kan blive anderledes. Denne gruppe af “arbejdende fattige”, særligt blandt faglærte og ufaglærte arbejdere, spreder sig over hele Europa. I USA og England kalder man dem for working poor.
Er denne udvikling også på vej til Danmark? Og hvad kan vi gøre for at for-hindre det? Kom på Hovedbiblioteket og giv dit besyv med!
 
 
Torsdag 29. november 2012 19:00 -20:30
Hovedbiblioteket, Glashjørnet.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder