Ildsjæl indtræder i AAU’s bestyrelse

16 november, 2012 | 10:37
Arkiv

 

 
Ulla Tofte, direktør og festivalchef i den erhvervsdrivende fond Golden Days, indtræder den 1. januar 2013 som nyt bestyrelsesmedlem af Aalborg Universitets bestyrelse.
Hun overtager posten efter Birgitte Possing, der udtræder efter otte år.
Den 44-årige Ulla Tofte er uddannet cand.mag. i historie og fransk fra KU i 1998. Inden hun kom til Golden Days som festivalchef i 2003, var hun undervisningsassistent på DTU, hvor hun underviste i teknologihistorie. Golden Days formidler og markedsfører historie, kultur og samfundsforhold. Fondens primære opgave er at arrangere en tilbagevendende kulturfestival i København.
 
Ulla Tofte har siden 1999 bestridt adskillige tillidsposter. Hun er bl.a. medlem af repræsentantskabet for Wonderful Copenhagen og sidder i bestyrelsen for Søfartsmuseet, Det Kongelige Teater og Sagnlandet Lejre.
Aalborg Universitets nye bestyrelsesmedlem blev i 2008 kåret som århundredets historiske ildsjæl af Dansk Historisk Fællesråds 100 års jubilæum. I 2010 blev hun optaget i Blå Bog.
 
Det er første gang, det har været muligt for enhver at foreslå et nyt eksternt bestyrelsesmedlem. I alt modtog bestyrelsen 11 forslag. Det er herefter et særligt udpegningsorgan, der har valgt Ulla Tofte efter indstilling fra AAU’s bestyrelse.
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder