Bibzoom har fået tag i danskerne

15 november, 2012 | 07:30
Presse

Fredag d. 16. og fredag d. 23. november uddeler promotors Bibzoom-flyers på Aalborg Banegård. Dette sker som et led i en landsdækkende kampagne, der skal øge fokus på bibliotekernes gratis musiktjeneste Bibzoom.
 
Bibzoom er en god blanding af formidlende artikler, unikt nichemateriale og populærmusik fra ind- og udland. Siden juni, hvor tjenesten blev relanceret i nyt design og format, er mere end 4,5 millioner musiknumre blevet downloadet og flere hundredetusinde artikler læst.
 
Teknisk fungerer Bibzoom som en applikation, du skal installere på din computer (PC eller Mac), hvor du kan afspille al den musik du ønsker – når du vil og så ofte du vil. Og det er naturligvis gratis!
Mere formidling, mere indhold
Bibzoom er meget mere end musik! På Bibzoom kan du finde artikler om en lang række emner – både stort og småt, nyt og gammelt. På forsiden af Bibzoom vil du finde/finder du nu en tema-sektion hvor der løbende vil blive præsenteret nye tematikker omkring eksempelvis musikgenrer, kunstnere, værker eller noget helt fjerde.
 
Bibzoom har over 10 millioner musiknumre, artikler og guides, etniske film og e-bøger. Søg på et emne i Bibzoom og se et bredt udvalg af relevante materialer eller gå til Bibzoom World og se alle tilgængelige film. Listen er allerede lang og nye film kommer løbende til.
Har du spørgsmål om Bibzoom og musik du gerne vil have opklaret?
Kig ind på Scenen på Hovedbiblioteket. Her sidder bibliotekarer klar til at svare på dine spørgsmål om musik og demonstrere og fortælle om Bibzoom.
Bibzoom: www.bibzoom.dk
Gå på opdagelse i Bibzoom – se vejledning på ekurser.nu:
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder